Integratieve Counseling

De plek tussen coaching en therapie!

Home / Integratieve Counseling

Z

Onzekerheid

Je twijfelt aan jezelf, worstelt met het nemen van beslissingen. Je piekert en bent gespannen.  

Z

Zelfvertrouwen

Je bemerkt dat je zaken uitstelt. Je hebt een laag zelfbeeld. Je voelt je niet echt verbonden met anderen. 

Z

Burn-out klachten

Je bent vermoeid, prikkelbaar, slaapt slecht of voelt je somber. Het lukt allemaal even niet meer. Je zit vast. 

Z

Levensgeluk

Je hebt een leeg gevoel, voelt je eenzaam of verdrietig. Je weet even niet wat jou blij maakt of energie geeft. 

Wat is integratieve counseling?

Integratieve counseling richt zich op jouw emotioneel herstel en je leert jouw diepere psychologische patronen te herkennen en te begrijpen. Ik combineer verschillende methodes, zoals bijvoorbeeld EMDR, cognitieve gedragstherapie en andere, om jou te leren hoe je hiermee om kunt gaan. Vanzelfsprekend is de begeleiding volledig afgestemd op jou en jouw  emoties, gedragspatronen en kijk op het leven. We kiezen samen de manier die jou het beste vooruit helpt en waar jij je goed bij voelt.
       

Wat levert het op?

Je begrijpt je emoties en gaat er op een gezonde manier mee om. Je ervaart meer rust en balans in je leven. Dit betekent dat je niet alleen ontdekt waarom je doet wat je doet, maar ook hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen.    

Verschil counseling en coaching

Counseling gaat dieper in op emotioneel herstel. Het zit tussen psychotherapie en coaching in. Het leert je jouw psychologische patronen te begrijpen en hoe je er beter mee om kunt gaan. Coaching richt zich meer op praktische stappen voor persoonlijke of professionele groei. Je begrijpt je emoties en gaat er op een gezonde manier mee om. Je ervaart meer rust en balans in je leven. Dit betekent dat je niet alleen ontdekt waarom je doet wat je doet, maar ook hoe je positieve veranderingen kunt aanbrengen.                

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?