Reviews

Home / Reviews

Neem contact op

“Ik heb nu rust in mijn hoofd, energie in mijn lijf en zin om er weer voor te gaan. Zo ken ik mezelf weer.”

Toen ik de eerste keer met Marcel afsprak was ik ver van hoe ik me wilde voelen. Snel geraakt, negatief, geen zin om naar mijn werk te gaan, geen energie. Ik wist dat ik wat moest veranderen maar ik kon geen goede keuzes maken en actie ondernemen want ik wist niet waar ik moest beginnen.

Marcel geeft geen advies, maar stelt je de juiste vragen. Met open gesprekken en niet zweverige oefeningen kom je bij de kern, wat wil je, hoe wil je je voelen en hoe ga je dat doen.

De sessies gaven mij het inzicht, de handvaten en het vertrouwen om de juiste keuzes te maken en in beweging te komen. Wat een verschil. Ik heb nu rust in mijn hoofd, energie in mijn lijf en zin om er voor te gaan. Zo ken ik mezelf weer!

– Paulien, Zelfstandig Ondernemer –

“Ik blijf verbaasd over de aanzienlijke vooruitgang die in respectievelijk korte tijd is neergezet.”

 Dankzij de sessies met Marcel sta ik een stuk positiever in het leven. Ik heb de handvaten gekregen om met meer trots en plezier naar zaken te kijken.

Na behoorlijk wat knopen afgelopen tijd heeft Marcel mij goed kunnen helpen om deze knopen te ontrafelen en mij door middel van de handvaten en sessies hier niet meer in terecht te laten komen. De werkwijze is op mij erg prettig overgekomen, er wordt goed de tijd genomen en echt geluisterd en de tips & tricks die je meekrijgt helpen je snel verder. Ik blijf verbaasd over de aanzienlijke vooruitgang die in respectievelijk korte tijd is neergezet. Ik kan daarom ook de coaching bij Insight Out meer dan aanbevelen. 

   

– Kai, Purchase Manager –

“De combinatie van coaching en counseling is er één waar je echt concreet wat aan hebt.”

Marcel heeft me goed kunnen helpen op het moment dat ik het lastig vond om keuzes te maken voor mijn toekomst. Wat is nu echt belangrijk in het werk, en waarom trek ik me bepaald gedrag heel erg aan in een organisatie. Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé en voorkom ik onnodige stress over zaken waar ik geen invloed op heb. De combinatie van coaching en counseling is er één waar je echt concreet wat aan hebt.

 

– Richard, Productmanagement &.                      Innovatie –

“De verschillende vormen van counseling sloten steeds perfect aan bij mijn behoefte op dat moment.”

Wat ik als prettig heb ervaren is dat er niets “gek” is, voor alles is ruimte en vooral rust. De rust die Marcel heeft binnen elke aanpak van zijn counseling vond ik heel erg fijn. Het gaf mij de ruimte om te landen, vooral aan de start van een sessie. De verschillende vormen van counseling die hij aanbiedt sloten steeds perfect aan bij mijn behoefte op dat moment. Ik heb de sessies als heel positief ervaren en ook erg helder. De ene keer visualisaties en tranceoefeningen en de andere keer naar gevoel. Het blijft me bij. Hartelijke dank!

 

– Baukje, Ondernemer –

“Een integere vriendelijke coach die goede vragen stelt.”

Marcel heeft mij begeleid bij stressklachten. Ik heb Marcel leren kennen als een integere, vriendelijke coach die goede vragen stelt, spiegelt en situationeel kijkt wat helpend is. De combinatie van fysieke en online Bijeenkomsten was prettig. Marcel heeft een  mooie bijdrage geleverd aan mijn herstel. Marcel was goed bereikbaar en flexibel in het contact en het organiseren van de sessies. 

– Anoniem, Docent – 

“Dankzij Marcel heb ik weer overzicht gekregen in mijn leven, zowel zakelijk als privé.”

Dankzij de coaching sessies van Marcel heb ik weer overzicht gekregen in mijn leven, zowel zakelijk als privé. Ik zat behoorlijk in de knoop met mezelf wat een negatieve onbalans veroorzaakte waarbij ik, maar waar mijn omgeving ook last van had. De coaching sessies hebben mij doen inzien waarop en op welke manier ikzelf een positieve invloed kan hebben, het overzicht behoudt en de juiste prioriteiten stel. Daarnaast heb ik tools meegekregen waar ik de rest van mijn leven, zowel prive als zakelijk, gebruik van kan maken om zo de positieve balans te behouden.

– Corine, Sales Manager – 

“De prettige begeleiding en diepgang in de gesprekken hebben me echt weer op de rit gekregen.”

Toen ik bij Marcel aanklopte liep ik rond met een overvol hoofd en fysieke symptomen van stress zoals ademhalingsklachten en het gevoel alsof er een klem op mijn keel zat. Ik was vaak zo vermoeid dat ik na een volle werkdag alleen maar met een suizend hoofd op de bank lag. Dus tijd voor hulp!

Na een prettige en heldere introductie/intake heeft Marcel me in zo’n 6 sessies geholpen om me uit de stress modus te krijgen, helder te krijgen waarom ik steeds in dezelfde patronen verviel en geholpen met een gezondere balans. De vele praktische tips, prettige begeleiding en diepgang in de gesprekken hebben me echt weer op de rit gekregen. Door Marcel kan ik met een hele set nieuwe tools ook lange termijn vooruit. 

 

– Anoniem, Grafisch Vormgever –

“Al in de eerste sessie kregen we samen helder waar mijn grootste knelpunt lag.”

Met veel dilemma’s kwam ik de eerste keer bij Marcel. Ik had zelf geen idee waarmee ik moest beginnen, laat staan hoe ik hier het beste mee aan de slag kon gaan. Al in de eerste sessie kregen we samen helder waar mijn grootste knelpunt lag. Direct kreeg ik praktische tools om mijn gedrag te herkennen en aan dek kunnen pakken. Marcel weet met de juiste vragen en opdrachten tot de kern te komen.

 Steeds kreeg ik handige tools, die makkelijk in te zetten zijn in het dagelijkse leven, waardoor ik mijzelf meteen een stuk lichter voelde. Juist omdat de tools makkelijk in te zetten zijn en goed bij mij passen, zet ik die nog steeds dagelijks in. Ze helpen mij beslissingen te maken waar ik rationeel én gevoelsmatig achter sta.

Ik ben heel blij met de hulp die Marcel mij gegeven heeft.

– Floortje, Docent –

“Mijn leven is fundamenteel veranderd.”

Marcel is een betrokken coach met waardevolle methodes en technieken die je tot diepere inzichten laat komen.

Hij zorgt voor een veilige haven waarin wordt geluisterd en de juiste vragen worden gesteld. In de sessies leerde ik ervaringen van een ander perspectief te bekijken. Met name de visualisaties waren heel bijzonder. Ik kreeg meer inzicht in mijn denkpatronen en mechanismen. Hierdoor was ik in staat om situaties anders te benaderen in plaats van elke keer in dezelfde valkuil te vallen.

Met als gevolg dat mijn leven fundamenteel is veranderd.

Met dank aan Marcel heb ik de connectie met mezelf en met anderen aanzienlijk verbeterd, kan ik op een liefdevolle manier mijn grenzen aangeven en treed ik de toekomst met een gezond zelfvertrouwen tegemoet.

Ik gun iedereen een Marcel. 

– Mireille – 

“Ik ervaar meer vrijheid in mijn hoofd en dat heeft een boost gegeven aan mijn creativiteit.”

In vijf sessies heb ik geleerd bewust te reflecteren en heb ik korte oefeningen toegepast om mijn bewustzijn te verhogen. De wijze waarop Marcel werkt heeft er voor gezorgd dat ik gevoelens van ergernis, frustratie en boosheid heb omgebogen naar zachtheid en begrip naar anderen en vooral naar mezelf. Hierdoor ervaar ik meer vrijheid in mijn hoofd en heeft dat een boost gegeven aan mijn creativiteit.

– Bianca –

“Marcel is een goede luisteraar die zonder te oordelen de juiste tegenvragen stelt.”

‘Wat wil ik met mijn werkende leven de nog resterende 20 jaar?’ 

Bijkomende vragen waren: Wil ik bij mijn huidige baan en werkgever blijven of wil ik weg? Ik ben nu in ieder geval niet happy, sta niet stevig in mijn schoenen en ga van links naar rechts met mijn gedachten. Help!  

Al na één sessie met Marcel kreeg ik richting en houvast doordat Marcel door te luisteren en juiste vragen te stellen mijn wirwar aan gedachtes hielp ordenen. Waar mijn doel voor mij helemaal niet duidelijk was, filterde Marcel die er gelijk uit. Jouw doel is helder zei hij. Hij heeft geholpen de wirwar aan gedachten te ordenen naar doel, gevolg en stappenplan. Dat heeft mij enorm geholpen en gaf mij rust, structuur en overzicht.

Gesprek twee zoomden we in op thuis en hoe dat meespeelde in het groter geheel en bij gesprek drie was ik mede door het opvolgen van het stappenplan, en door helder te hebben wat mijn doel, bedreigingen en gevolg waren, al een heel eind in antwoord krijgen op mijn hoofdvraag.

Marcel is een goede luisteraar die zonder te oordelen de juiste tegenvragen stelt en je helpt met het ordenen van je woorden en gedachten. Hij luistert objectief en houdt jou een spiegel voor. Dat heb ik als erg fijn en prettig ervaren.

De combi van coaching en elke keer de terugkoppeling naar jouw eigen gevoel (mooi verwoord in het woord Counseling), paste erg bij mij en daar maakt Marcel het verschil t.o.v. andere coaches. Marcel dank je wel.

 

– Daniëlle, Event Director –

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?