Integratieve Werkwijze

Op maat voor jou!

Home / Integratieve Werkwijze

Neem contact op
Z

Geen wachtlijsten

Je komt nooit op een wachtlijst terecht. Mocht ik  niet snel genoeg tijd voor jou hebben, dan kan ik je doorverwijzen naar een collega die bij jou aansluit en dezelfde werkwijze hanteert.

Z

Kortdurend

Mijn  ervaring leert dat door de integratieve aanpak een traject gemiddeld 4 tot 6 sessies in beslag neemt. Is sommige gevallen zelfs korter. 

Z

Flexibel

Ik werk zowel online als op locatie in Zandvoort en Haarlem. Wil je liever bellen of wandelen, dan kan dat ook. Je bent bij mij niet gebonden aan kantooruren, en online kun je direct terecht.

Z

Overeenkomst

Ik houd mij aan de beroepscode van de complementaire zorg en werk altijd met een overeenkomst zodat je weet waar je aan toe bent.

Integratieve werkwijze

Ik werk integratief. Dat wil zeggen dat ik diverse technieken en therapievormen beheers en deze combineer om optimaal aan te kunnen sluiten bij jou persoonlijke behoeften op dit moment met jouw huidige vraagstuk Dit kan variëren van werken met deelpersoonlijkheden, transactionele analyse, visualisatie methodes, omgaan met gevoelens en emoties, stress release, mindfulness of waak- en absorptietrance technieken.

Elk traject start met een vrijblijvende Intake. Tijdens deze intake maken wij kennis met elkaar, bepalen we de samenwerking en komen we tot de kern van je vraag. Na afloop van deze intake bepaal jij of je een vervolgsessie wil plannen of liever met iemand anders samenwerkt. 

Tijdens de vervolgsessies gaan we dieper in op de kern van je probleem en onderzoeken we hoe het precies zit, wat je probleem is en wat je wil bereiken. Ik begeleid je, zodat je deze doelen ook daadwerkelijk behaalt, nu en in de toekomst.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?