Integratieve Werkwijze

Op maat voor jou!

Home / Integratieve Werkwijze

Neem contact op
Z

Geen wachtlijsten

Je komt nooit op een wachtlijst terecht. Mocht ik  niet snel genoeg tijd voor jou hebben, dan kan ik je doorverwijzen naar een collega die bij jou aansluit en dezelfde werkwijze hanteert.

Z

Snel en effectief

Mijn  ervaring leert dat door de integratieve aanpak een traject gemiddeld 4 tot 6 sessies in beslag neemt. Is sommige gevallen zelfs korter. 

Z

Flexibel

Ik werk zowel online als op locatie in Zandvoort en Haarlem. Wil je liever bellen of wandelen, dan kan dat ook. Je bent bij mij niet gebonden aan kantooruren, en online kun je direct terecht.

Z

Beroepscode

Ik houd mij aan de beroepscode van de complementaire zorg en werk altijd met een overeenkomst zodat je weet waar je aan toe bent.

Wat is een Integratieve begeleiding?

 Een integratieve counseling en coaching wil zeggen dat ik gebruik maak van de verschillende therapeutische methoden en oefeningen om jouw doel te bereiken. Daarbij is het traject altijd gericht op jouw specifieke situatie. Iedereen heeft een eigen manier om dingen te doen, eigen emoties, denkpatronen en kijk op het leven. Deze persoonlijke aspecten zijn altijd onderdeel van een integratief begeleidingstraject. Mijn aanpak is volledig afgestemd op wat voor jou het meest effectief is.

 

Hoe help ik jou?

Een traject bestaat uit 4 tot 6 sessie en is meestal online. De sessies kenmerken zich door rust, openheid en een veilige sfeer waarin jij jezelf kunt zijn.
Met een mix van praktische oefeningen en diepgaande gesprekken, help ik je om zelf antwoorden te vinden. Ik leer je beter naar je gevoel te luisteren en hoe je met emoties omgaat. Je krijgt inzicht in waarom je bijvoorbeeld dingen doet zoals je ze doet maar ook hoe je deze anders kunt doen.

 

Intakegesprek

Elk traject start met een uitgebreide kennismaking. We kijken of mijn werkwijze bij je past, bespreken welke vraag of probleem je wilt aanpakken en wat je wilt bereiken. Jij bepaalt of je met mij wilt samenwerken.

 

Ben jij klaar voor verandering?

Of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

 

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?