"Je staat weer sterk in je schoenen, leert effectief omgaan met stress, angsten of onzekerheid en je haalt je doelen"

Integratieve Counseling & Coaching

Effectief en oplossingsgericht!

Neem contact op

“Je staat weer sterk in je schoenen, leert effectief omgaan met stress, angsten of onzekerheid en je haalt je doelen.”

In het kort

Counseling

Kort en krachtig voor je innerlijke verandering. Counseling helpt jou om onderliggende, oude en nieuwe blokkades aan te pakken en weer volledig grip op je leven en toekomst te hebben, zowel privé als in je werk.

Lees meer

Coaching

Kort en krachtig voor je groei en ontwikkeling. Coaching helpt jou om je competenties te ontwikkelen en om je kwaliteit van leven te verbeteren. Je krijgt inzicht in je probleem, de oorzaak ervan, je gewenste doel en hoe deze te behalen.

Lees meer

Marcel

Rustig, open en analytisch zijn woorden die mij typeren. Ik ben een goede luisteraar die jou zonder te oordelen helpt om snel naar de kern van je probleem te komen zodat je weer overzicht hebt en weet hoe je het kunt aanpakken. En ook daadwerkelijk je doelen realiseert.

Lees meer

Quotes van Cliënten

“De combinatie van coaching en counseling is er een waar je echt concreet wat aan hebt.”

~Richard~

“De prettige begeleiding en diepgang in de gesprekken hebben me echt weer op de rit legregen.”

~Anoniem~

“Marcel is een goede luisteraar die zonder te oordelen de juiste tegenvragen stelt.

~Danielle~

“Ik blijf verbaasd over de aanzienlijke vooruitgang die in respectievelijk kort tijd is neergezet.

~Kai~

“Dankzij Marcel heb ik weer overzicht gekregen in mijn leven, zowel zakelijk als privé

~Corine~

“Ik heb nu rust in mijn hoofd, energie in mijn lijf en zin om er weer voor te gaan. Zo ken ik mezelf weer.

~Paulien~

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?